Събития

На 11.07.2010. Райко започна експедицията Ком-Емине по билото на Стара Планина. На 19.07.2010 я завърши успешно. Подробности за това, как се придвижва той и кога да го очакваме, можете да намерите във форума ни Разказ за преживяното ще бъде публикуван скоро!
Не бива да пропускаме факта, че собствениците са ЗАПАЛЕНИ КОЛОЕЗДАЧИ и магазинът вече се превъща в място, от което по удобен начин започват (а и завършват) ВЕЛОИЗЛЕТИ, походи и ЕКСПЕДИЦИИ , в които участват както членове на утвърдени колоездачни клубове, така и самотни ездачи (както по порода, така и по неволя).

Организирането на такива карания се обявяват и в http://www.mtb-bg.com, тъй като там се правят конкретни доуточнения с желаещите да участват.

Също така магазин предоставя безвъзмездно сервиз в някои СЪСТЕЗАНИЯ или МЕРОПРИЯТИЯ, които считаме за смислени, значими, или просто в съответствие с нашето желание да се популяризира колоездачния дух и мото „Да преминем от 4 на 2 колела”.

Такова например е първото по рода си организирано в България многоетапно МТВ състезание – Рила-Родопи http://rila-rhodopes.bikearea.org/, организирано от bikearea
са също така сподвижници и на традиционната 100 километрова Обиколка на Витоша [vitosha100km.hit.bg]

05.04.09 – Лежерно каране до кладница [http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=52336&start=0]. На това каране, бяха сформирани 2 групи, които си бяха поети от съответните водачи. Групата, която стигна до Владая [http://picasaweb.google.bg/edinmilion/ToVladaq?feat=directlink], и тази, която стигна до Кладница [http://www.album.bg/mushies/albums/78225/].

Кой броди през нощта в планината? http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=53425&p=503210&hilit=p503060